ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης βρίσκεται υπό κατασκευή! Παρακαλούμε Αναμένεται!
 ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ & ΚΕΡΔΙΣΕ BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του CARLAMCO.gr είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για την προτίμησή τους στα προϊόντα μας , μέσω συλλογής και εξαργύρωσης πόντων.
Άνοιξε τον προσωπικό σου λογαριασμό και κάνε τις αγορές σου, απολαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια.
Με κάθε αγορά, που πραγματοποιείς, κερδίζεις πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όποτε θέλεις! 

 

Ως μέλος έχεις επιπλέον προνόμια όπως:

  • Λαμβάνεις δώρα στις παραγγελίες σου

  • Λαμβάνεις ειδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

  • Ολοκληρώνεις πιο γρήγορα τις αγορές σου

  • Ελέγχεις την κατάσταση των παραγγελιών σου και διατηρείς το ιστορικό σου

  • Αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου προϊόντα

Κάνε την εγγραφή σου εδώ τώρα!
 ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ;
 

1ο ΒΗΜΑ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΟΥ ΠΟΝΤΟΙ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο www.carlamco.gr και σου κάνουμε δώρο τους 10 πρώτους πόντους σου!
 

2ο ΒΗΜΑ: ΨΩΝΙΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 

Ξεκίνα τις αγόρες σου και το κάθε προϊόν σε επιβραυέυει με τους ανάλογους πόντους του.
 

3ο ΒΗΜΑ: ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ  

Eξαργύρωσε τους πόντους στις επόμενες αγορές σου λαμβάνοντας τα δώρα σου.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ;
 

1ο ΔΩΡΟ 50 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 2 €

Συγκέντρωσες τους πρώτους 50 πόντους; Μπορείς να τους εξαργυρώσεις κερδίζοντας έκπτωση 2 € στην επόμενη αγορά σου, ή να περιμένεις να πάρεις μεγαλύτερο δώρο.

 

2ο ΔΩΡΟ 100 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 5 €

Συγκέντρωσες 100 πόντους; Μπορείς να τους εξαργυρώσεις κερδίζοντας έκπτωση 5 € στην επόμενη αγορά σου, ή να περιμένεις να πάρεις μεγαλύτερο δώρο.

 

3ο ΔΩΡΟ 150 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 8 € + ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ BREEZE 1lt ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ 

Συγκέντρωσες 150 πόντους; Μπορείς να τους εξαργυρώσεις κερδίζοντας έκπτωση 8 € και ένα λιπαντικό 1 λίτρου της γνωστής εταιρίας BREEZE της επιλογής σου στην επόμενη αγορά σου,
ή να περιμένεις να πάρεις μεγαλύτερο δώρο.

 

4ο ΔΩΡΟ 200 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 10 € + ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ BREEZE 1lt ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ

Συγκέντρωσες 200 πόντους; Μπορείς να τους εξαργυρώσεις κερδίζοντας έκπτωση 10 € και ένα λιπαντικό 1 λίτρου της γνωστής εταιρίας BREEZE της επιλογής σου στην επόμενη αγορά σου,
ή να περιμένεις να πάρεις μεγαλύτερο δώρο.

 

5ο ΔΩΡΟ 250 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 12 € + ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ BREEZE 4lt ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ

Συγκέντρωσες 200 πόντους; Συγχαρητήρια!!! Κερδίζεις το μεγάλο ΔΩΡΟ, έκπτωση 12 € και ένα λιπαντικό 4 λίτρων της γνωστής εταιρίας BREEZE της επιλογής σου στην επόμενη αγορά σου.
 


Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής «bonus επιβράβευσης».

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος στον παρόντα δικτυακό τόπο (web site) carlamco.gr δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό. Εάν είστε ήδη μέλος του e-shop συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, καταχωρείστε τις παραγγελίες σας και επωφεληθείτε της προσφοράς.
Η συμμετοχή των πελατών - μελών της Carlamco.gr στην προσφορά, δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε επιβάρυνσή τους. Οι πελάτες μας επωφελούνται της προσφοράς δωρεάν και εφόσον το επιθυμούν.
Η συμμετοχή των μελών μας στην προσφορά προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.
Η συμμετοχή σας στην προσφορά γίνεται από την πρώτη κιόλας παραγγελία σας, σαν μέλος του e-shop, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής. Συγκεκριμένα: Α. Για κάθε προϊόν της παραγγελίας σας κερδίζετε bonus πόντους. Οι πόντοι επιβράβευσης αναγράφονται στην καρτέλα του κάθε προϊόντος και εμφανίζονται στον λογαριασμό σας όταν παραλάβετε την παραγγελία σας. Β. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε δική σας ενέργεια για να κερδίσετε πόντους, εφόσον παραγγέλνετε όντας συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας. Οι πόντοι που κερδίζετε αθροίζονται αυτόματα με τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει και παραμένουν διαθέσιμοι για εξαργύρωση όποτε εσείς το αποφασίσετε. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε κερδίσει από μία ή περισσότερες παραγγελίες σε οποιαδήποτε επόμενη παραγγελία σας. 
Οι πόντοι που μπορείτε να εξαργυρώσετε για κάθε προϊόν, αναγράφονται στην καρτέλα του κάθε προϊόντος.
Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε χρονικός περιορισμός για τη χρήση των bonus πόντων σας. Επισημαίνεται ότι οι bonus πόντοι που έχετε συγκεντρώσει δεν ανταλλάσσονται σε καμία περίπτωση με μετρητά χρήματα, ακόμα και μετά τη διακοπή της προσφοράς. 
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή υπαναχώρησης, οι πόντοι που αντιστοιχούν σε αυτήν αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, εφόσον έχουν ήδη προστεθεί, άλλως δεν προστίθενται.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τους πόντους σας, εφόσον έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, πατώντας στη σχετική ένδειξη «ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ», όπου θα δείτε τους ανά παραγγελία πόντους σας καθώς και τους συνολικούς. 
Το e-shop Carlamco.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής των μελών μας στην προσφορά «bonus επιβράβευσης». Μόνη η ανάρτηση στον παρόντα δικτυακό χώρο, αρκεί για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση, ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος όρου και προϋπόθεσης συμμετοχής των μελών μας στην προσφορά «bonus system».
To e-shop Carlamco.gr, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της προσφοράς και αφαίρεσης των bonus πόντων από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην προσφορά (ή για λογαριασμό του οποίου διενεργείτε παρέμβαση), με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, βλάψουν, αναστείλουν, διακόψουν αλλοιώσουν και γενικά παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή της προσφοράς, τον υπολογισμό των πόντων οιουδήποτε μέλους και γενικά επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτήν από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου