Αυτόνομα φωτοβολταϊκά

Η Carlamco, ηγέτης στον χώρο της μπαταρίας τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό, μπήκε δυναμικά και στον χώρο των Φωτοβολταικών  με στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους  κατασκευαστές παγκοσμίως.

Στην προσπάθεια μας να διευκολύνουμε όλους εσάς που θέλετε να καλύψετε ανάγκες ηλεκτροδότησης μέσα από ένα Αυτόνομο Φ/Β Σύστημα δημιουργήσαμε τέσσερα (4) έτοιμα συστήματα SMART-SOLAR 01, SMART-SOLAR 02, SMART-SOLAR 03 και SMART-SOLAR 04, καλύπτοντας ανάγκες ηλεκτροδότησης από ένα μικρό τροχόσπιτο, μία βάρκα η και μια παράγκα μέχρι μια μεγάλη σύγχρονη κατοικία.

Τα Αυτόνομα Φ/Β συστήματα SMART-SOLAR επιδέχονται οποιαδήποτε επέκταση. Αυτός είναι ο λόγος που οι μηχανολόγοι μας προτείνουν πάντοτε να επιλέγονται μικρότερα συστήματα και στην συνέχεια να επεκτείνονται. Πέραν των προσχεδιασμένων  SMART-SOLAR #1, SMART-SOLAR #2, SMART-SOLAR #3 και SMART-SOLAR #4 η Carlamco έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει οποιοδήποτε Φ/Β σύστημα σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές σας ανάγκες και της κατοικίας σας.

 
 

 

 
Δεν βρίσκετε τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας; 

Ρωτήστε μας

CARLAMCO © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®